My T-Mobile iPhone App

Gisteren kreeg ik van mijn provider T-Mobile een sms met de boodschap dat er een nieuwe app klaar stond in de Apple App Store. Na lang wachten heeft T-Mobile dan eindelijk een applicatie uitgebracht waar je (bijna) alle info van je abonnement kunt terugzien. Om gebruik te kunnen maken van de My T-Mobile App, heb je een My T-Mobile account nodig en een toegangscode. Deze toegangscode is niet hetzelfde als je  ‘My T-Mobile wachtwoord’, om deze te verkrijgen moet je naar de website van T-Mobile gaan om de toegangscode te verkrijgen. (Lukt het niet? Zie het filmpje onderaan voor de uitleg)

Na het activeren van de app spreekt eigenlijk alles voor zich, het handigst aan de app is op dit moment het altijd en overal kunnen nakijken van je belstatus, duur van je abonnement en de inzage in je facturen. Een groot gemis is echter nog het niet kunnen nalezen van je dataverbruik, T-Mobile geeft echter aan dat deze functie op de planning staat voor een volgende update van de applicatie. De applicatie is ook te verkrijgen voor Android toestellen, Blackberry gebruikers moeten nog even wachten op de app.

Het is in elk geval een goed begin van 2012 voor de T-Mobile klanten waarbij je meer duidelijkheid kan krijgen over je abonnement. Maar om eerlijk te zijn had deze app al veel eerder op de markt moeten komen. Voor de mensen die app nog niet in bezit hebben, kan hier de app worden gedownload: My T-Mobile

Tags: , , , , , , , , ,

About Harold

Just Blogging about the things I like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: