B&O Play – Beolit 12

Bang & Olufsen heeft op de CES beurs in Las Vegas een nieuwe submerk geïntroduceerd onder de naam B&O Play. Met dit nieuwe merk zal B&O zich gaan richten op een speels en vooral draagbaar productaanbod. Bij de introductie van B&O Play werd ook direct het eerste product van het nieuwe merk aangekondigd; de Beolit 12 draadloze speaker. De Beolit 12 is ontworpen door de Deense designer Cecilie Manz en zoals we van B&O gewend zijn wordt er gebruikt gemaakt van de mooiste materialen; de draagband is van Italiaans leer en het rooster bestaat volledig uit aluminium, daarbij is de bovenkant van antislip rubber gemaakt om bijvoorbeeld je iPhone veilig op kwijt te kunnen.

Het mooie aan deze speaker is het compacte design, wat weg heeft van een kleine picknick mand, en het hoogwaardig geluid wat het kan produceren. Daarnaast bevat de speaker de AirPlay technologie van Apple, dit betekent dat je met een iPod, iPhone, iPad of iMac via wifi muziek kunt afspelen. Verder bevat de Beolit 12 een ingebouwde voeding en een oplaadbare batterij welke goed is voor 8 uur luisterplezier. Het apparaat is uitgerust met een digitale “Class D” versterker van 120 watt en drijft zowel twee 2 inch tweeters als een 4 inch woofer aan.

De Beolit 12 zal wereldwijd verkrijgbaar zijn in alle Bang & Olufsen- winkels en geselecteerde winkels van Apple. De Beolit 12 zal in de donkergrijze versie eind januari worden uitgebracht en in het voorjaar worden de overige kleuren beschikbaar gesteld. De Beolit 12 heeft een winkeladviesprijs meegekregen van 699 euro.

Tags: , , , , , , , , , , , ,

About Harold

Just Blogging about the things I like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: