Road to the Oscars

Op 26 februari vinden de 84e Academy Awards plaats en Billy Crystal zal dit keer weer de show presenteren. Vorig jaar werd de award show gehost door respectievelijk James Franco en Anne Hatheway, maar de keuze voor dit duo werd erg negatief beoordeeld. Een paar maanden geleden lekte het bericht uit dat Eddie Murphy was aangetrokken om de Oscars een nieuwe impuls te geven. Murphy zou samen met Brett Ratner de show gaan invullen, echter bleek eind vorig jaar dat beide toch van het project zijn afgestapt. Daarom is er voor gekozen dat oud bekende Billy Crystal de honneurs zal waarnemen. Voor Crystal zal dit de negende keer worden dat hij de Oscars zal presenteren, de laatste keer was dit het geval in 2004. Brian Grazer en Don Mischer zullen de show presenteren.

Met nog ruim een maand te gaan is er dit weekend de trailer uitgebracht ter promotie van de aankomende prijsuitreiking. In de trailer, genaamd ‘Off The Grid’, spelen Josh Dumahel, Megan Fox, William Fichtner, Vinnie Jones, Robin Williams een rol in de zoektocht naar ‘legend’ Billy Crystal.

Volgende week worden de Golden Globes uitgereikt door Ricky Gervais, deze uitreiking is elk jaar de graadmeter om te bekijken welke films tot favoriet bestempeld kunnen worden voor de felbegeerde Oscars.

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

About Harold

Just Blogging about the things I like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: