Nikon D4 Camera

Nikon introduceert de D4, het nieuwe D-SLR topmodel voor fotografen die alleen genoegen nemen met het beste van het beste. Met deze grensverleggende professionele FX-camera wordt elk fotomoment optimaal benut en profiteert de fotograaf van een ongekend hoge beeldkwaliteit, snelheid en precisie, voor zowel fotografie als video. De D4 is voorzien van een 16,2-megapixel FX-sensor, fenomenaal hoge ISO’s en Nikon’s krachtige EXPEED 3-processor.

De D4 is erop gebouwd om in de meest uiteenlopende lichtomstandigheden een opmerkelijke beeldintegriteit te leveren, kent een zeer hoge seriesnelheid en stelt wat betreft ruisprestaties een nieuwe norm. De 16,2 megapixel FX-formaat CMOS-sensor (full-frame) kent een snelle kanaaluitlezing en kan tot 11 bps aan, sneller dan iedere andere Nikon camera.

Zelfs bij hoge ISO-gevoeligheden kunnen er nog beelden van opmerkelijke kwaliteit met weinig ruis en een groot dynamisch bereik worden gerealiseerd, dankzij het verbeterde ontwerp van de ruisonderdrukking en de 14-bits A/D-signaalverwerking in de sensor. Het fenomenale ISO-bereik stelt een nieuwe norm met ISO 12.800 en breidt het bereik met 1 stop verder uit naar ISO 100 als standaard. Voor lastiger omstandigheden zijn het equivalent van ISO 50 en ISO 204.800 beschikbaar, waarmee de D4 een ideale camera is voor fotografen die vaak onder extreme lichtomstandigheden moeten werken.

Deze camera heeft een serieus prijskaartje van maar liefst €6000,- Voor alle details verwijs ik iedereen door naar de officiële Nederlandse Nikon D4 brochure.Source: Nikon

Tags: , , , , , , ,

About Harold

Just Blogging about the things I like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: