KLM Paspoort App

KLM heeft een nieuwe app gelanceerd; de KLM Paspoort App. Met deze app kunnen mensen foto’s en video’s maken en daarmee de vakantie herinneringen bewaren in een persoonlijk paspoort. Zo kan na thuiskomst de reis weer opnieuw worden beleefd.

Gebruikers kunnen kiezen uit zeven thema’s waar de foto’s en video’s in opgemaakt worden. Met elk fimpje dat gemaakt wordt met de app, verzamelt de gebruiker een stempel in het KLM Passport en wordt de afgelegde afstand bijgehouden. Zo maak je een verzameling aan van alle gemaakte reizen. Erg handig is dat de app ook zonder internet is te gebruiken, dus er kan in de vliegreis terug al het paspoort worden gewerkt. Natuurlijk mag Social Media daarbij niet ontbreken en kan het gemaakt filmpje gedeeld worden op Facebook.

Ik vind het een leuk concept en vooral leuk om voor je mede reisgenoten aan te maken en later te laten zien aan je vrienden. Er bestaan natuurlijk professionelere manieren, maar KLM speelt hiermee goed in op de snelle manier van verwerken op een smartphone.

De KLM Passport app is in samenwerking met IceMobile ontwikkeld en is hier te downloaden

20111215-013602.jpg

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

About Harold

Just Blogging about the things I like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: