Drukte bij opening nieuwe Apple Store Grand Central Terminal NYC

Vandaag is in New York de nieuwe Apple Store op de imposante locatie Grand Central Station geopend en niet geheel verrassend leverde dit weer een top drukte op. Apple beloofde de eerste 4000 bezoekers een gratis t-shirt en de Apple fans stroomden hier massaal op af. Een uur na de opening waren om 11.00 al 1000 bezoekers de trappen van het station opgelopen om de winkel te betreden ten faveure van nog 500 wachtende fans. Volgens de PR van Apple waren rond half 1 in de middag de 4000 bezoekers bereikt en waren alle t-shirts daarbij vergeven.

De nieuwe Apple Store is de vijfde retail winkel in New York en ook de meeste speciale; de winkel is gehuisvest op het balkon aan de oostzijde van de beroemde Grand Central Terminal. Deze one-of-a-kind winkel was voor pers al eerder te bekijken, zie hier de fotografische tour van Ross Rubin (TND Group).

Wereldwijd zijn er nu 361 Apple Stores verdeeld over elf landen: Amerika, Canada, Australië, Engeland, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Zwitserland, Italië,  Japan en China.

Source: Fortune CNN 

Tags: , , , , , , , , , ,

About Harold

Just Blogging about the things I like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: