The Nike MAG

It’s about time! Introducing the future of Nike Footwear. The 2011 Nike MAG shoes have arrived.

De Nike MAG zijn nu dan echt officieel gelanceerd. De meest besproken schoen  van het internet van de afgelopen 24 uur kan via de YouTube video van alle kanten bekeken worden en daaruit blijkt dat Nike een exact replica heeft gemaakt van de schoen van Michael J. Fox uit de film Back to the Future II. De schoen heeft LED verlichting en een ‘electroluminescent branded strap’. De verlichting van de schoen gaat maximaal 5 uur mee, het enige wat nog niet geconfirmd is door Nike is de ‘self-tie‘ optie zoals in de film wordt vertoond.

Al het geld wat met de verkoop van de schoenen wordt verdiend gaat naar de Michael J. Fox Foundation om te zorgen dat er in de toekomst geen patienten meer zijn met de ziekte van Parkinson. Michael zal vanavond in Amerika bij de talkshow van David Letterman deze details bekend maken. De volgende quote is al verschenen op internet:

“This project is exciting to me because it brings together three very passionate audiences: the Parkinson’s community, the sneakerheads and Back to the Future fans.” – Michael J. Fox.

Maar wie deze schoen wilt hebben moet er snel bij zijn, want Nike zal maar 1500 paar gaan verkopen door deze te veilen via eBay. Vanaf 8 september zullen 10 dagen lang 150 paar geveild worden tot en met 18 september.

De jacht is geopend! Het enige waar we nu nog op moeten wachten is het hoverboard uit de film:)

Tags: , , , , , , ,

About Harold

Just Blogging about the things I like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: